Lilting (2014)

AL Grof taalgebruik

Lilting

AL Grof taalgebruik
86 minuten Drama, Romantiek 2014

Recensies Lilting

Metacritic: 61,1
MovieMeter: 3,22
Rotten Tomatoes 84

Filmposter Lilting

Londen; een Chinees-Cambodjaanse moeder rouwt om de vroegtijdige dood van haar zoon. Haar wereld stort in en wordt plots ook verstoord door de aanwezigheid van een vreemdeling. Ze begrijpen elkaars taal niet en moeten een vertaler inschakelen. Samen beginnen ze aan de hand van hun herinneringen aan de man van wie ze allebei zielsveel hielden, diens leven te reconstrueren.
Filmposter Filmposter Lilting

Regisseur Lilting

Hong Khaou

Schrijvers Lilting

Hong Khaou

Cast Lilting

Ben Whishaw
Pei-pei Cheng
Morven Christie
Leila Wong
Andrew Leung

Filmagenda van Lilting

Lilting

Wil jij weten waar Lilting op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lilting draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lilting informatie

Benieuwd waar Lilting over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lilting. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lilting al heeft ontvangen.

Lilting trailer

Benieuwd of Lilting iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lilting jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lilting kunt kijken!