https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/185014-4f82ea8c1566363e4799d2dc05cdfef7fa79a585/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Limelight (2021)

12 Drugs en/of alcoholmisbruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

Limelight

12 Drugs en/of alcoholmisbruik
137 minuten Drama, Komedie, Romantiek, Muziek 14-10-2021

Recensies Limelight

MovieMeter: 3,64
Rotten Tomatoes 97

Filmposter Limelight

Een voormalig beroemde variété-ster voorkomt dat een jonge ballerina zelfmoord pleegt. Hij helpt haar te herstellen en haar zelfvertrouwen terug te vinden, zodat ze weer kan terugkeren naar het podium. Alhoewel het niet zijn laatste film was, lijkt het waarschijnlijk dat Chaplin Limelight heeft gemaakt als een afscheidsfilm. Het is zeker een heel persoonlijke film waarin hij zelf een oude clown speelt die ooit werd toegejuicht maar wiens werk steeds meer in de vergetelheid is geraakt.
Limelight
Filmposter Filmposter Limelight

Regisseurs Limelight

Charles Chaplin

Charlie Chaplin

Schrijvers Limelight

Charles Chaplin

Cast Limelight

Charles Chaplin
Nigel Bruce
Buster Keaton
Claire Bloom
Sydney Chaplin

Filmagenda van Limelight

Limelight

Wil jij weten waar Limelight op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Limelight draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Limelight informatie

Benieuwd waar Limelight over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Limelight. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Limelight al heeft ontvangen.

Limelight trailer

Benieuwd of Limelight iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Limelight jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Limelight kunt kijken!