https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/152683-a962efded2971e11cf39012a872b881a933fb673/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Line of Duty (2020)

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
The clock is ticking, the world is watching!

Line of Duty

12 Angst Geweld Grof taalgebruik
98 minuten 18-06-2020

Recensies Line of Duty

Metacritic: 50,1
MovieMeter: 2,79

Filmposter Line of Duty

The clock is ticking, the world is watching!

Politieagent Frank Penny schiet per ongeluk een kidnapper dood tijdens een poging hem te arresteren. Het slachtoffer van de ontvoering is de 11-jarige dochter van de politiechef en Frank zet alles op het spel om zijn eer te herstellen en haar te redden. Tijdens zijn zoektocht wordt hij bijgestaan door de jonge journaliste Ava Brooks. Zij volgt Frank op de voet en zendt alles live uit op haar nieuwskanaal. Als de broer van de ontvoerder opduikt, moeten Frank en Ava niet alleen het meisje zien te vinden maar er zelf ook levend uit zien te komen. Terwijl de stad toekijkt, begint het bijzondere duo aan een race tegen de klok.

Bekijk het aanbod van Line of Duty

Regisseur Line of Duty

Steven C. Miller

Schrijvers Line of Duty

Jeremy Drysdale

Cast Line of Duty

Giancarlo Esposito
Aaron Eckhart
Dina Meyer
Courtney Eaton
Ben McKenzie

Line of Duty

Wil jij weten waar Line of Duty op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Line of Duty draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Line of Duty informatie

Benieuwd waar Line of Duty over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Line of Duty. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Line of Duty al heeft ontvangen.

Line of Duty trailer

Benieuwd of Line of Duty iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Line of Duty jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Line of Duty kunt kijken!