https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/206236-641c0d7ac043ca246ea5601117c86634d942e925/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

L'Innocent (2023)

12 Geweld Grof taalgebruik
Bekijk filmtijden
Bekijk trailer

L'Innocent

12 Geweld Grof taalgebruik
96 minuten 02-02-2023

Filmposter L'Innocent

L'Innocent is een verrassende en originele feelgoodfilm van de Franse regisseur en acteur Louis Garrel. De film is een fascinerende mix van komisch drama en romantische actiefilm, met hoofdrollen van Louis Garrel (Le Redoutable) en Noémie Merlant (Les Olympiades). Als Abel (Garrel) ontdekt dat zijn moeder wil trouwen met een bajesklant, kost het hem moeite om deze Michel te vertrouwen. Maar het geluk van zijn moeder gaat boven alles. Samen met zijn beste vriendin Clémence (Merlant) houdt hij de boel in de gaten. Dan blijkt onverwacht dat zijn nieuwe stiefvader niet alleen Abel maar ook Clémence een heel nieuw perspectief kan bieden. Abel leert een heel andere kant van zichzelf kennen. L'Innocent ging in wereldpremière tijdens het Cannes Filmfestival en was de slotfilm van het Tapis Rouge Festival. ‘Een entertainende film met hartverwarmende humor’, aldus De Standaard.

Regisseur L'Innocent

Louis Garrel

Schrijvers L'Innocent

Onbekend

Cast L'Innocent

Anouk Grinberg
Louis Garrel
Noémie Merlant
Roschdy Zem

Filmagenda van L'Innocent

L'Innocent

Wil jij weten waar L'Innocent op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar L'Innocent draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

L'Innocent informatie

Benieuwd waar L'Innocent over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over L'Innocent. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies L'Innocent al heeft ontvangen.

L'Innocent trailer

Benieuwd of L'Innocent iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de L'Innocent jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij L'Innocent kunt kijken!