L'intrus (2004)

6 Geweld Angst

L'intrus

6 Geweld Angst
130 minuten Drama 2004

Recensies L'intrus

MovieMeter: 3,45
Metacritic: 85,1
Rotten Tomatoes 86

Filmposter L'intrus

Een hartstochtelijk hart : Louis Trebors reis beschrijft een lus, de ronding van de Aarde zoals ik ze mij voorstel. Van de Jura in Frankrijk tot de Zwitserse grens, van Geneve tot Busan in Zuid-Korea, en verder naar Oceanië. Louis Trebor leeft al schuilend. Hij heeft het gevoel dat hij onder toezicht staat. Zijn lichaam is robuust, sensueel, maar zijn hart zal het spoedig begeven. Hij investeert alles in een nieuw leven met een nieuw hart - een vrijer, mooier leven, een leven zonder obstakels, spijt of dromen. Op reis naar het zuiden werpt hij het gevaar dat hem achtervolgt van zich af, ontsnapt hij aan een schuld die hij niet wil betalen, zelfs al wil hij alles kopen.
Filmposter Filmposter L'intrus

Regisseur L'intrus

Claire Denis

Schrijvers L'intrus

Claire Denis

Jean-Pol Fargeau

Jean-Luc Nancy

Cast L'intrus

Grégoire Colin
Michel Subor
Yekaterina Golubeva
Bambou

Alternatieve titels

L'intrus

The Intruder

Filmagenda van L'intrus

L'intrus

Wil jij weten waar L'intrus op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar L'intrus draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

L'intrus informatie

Benieuwd waar L'intrus over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over L'intrus. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies L'intrus al heeft ontvangen.

L'intrus trailer

Benieuwd of L'intrus iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de L'intrus jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij L'intrus kunt kijken!