Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang (2024)

Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang

23-02-2024
Makkelijk in de omgang. Veel mensen vinden dat ze het zijn. Weinig mensen zijn het. Lisa Ostermann is het! Deze voorstelling zal het definitieve bewijs leveren. Wordt niet makkelijk, verwacht men. Maar wel grappig. Lisa Ostermann won in 2020 alle prijzen op het Leids Cabaret Festival en werd door de Volkskrant uitgeroepen tot hét comedytalent van 2021. Lisa combineert scherpe grappen met bitterzoete liedjes en onverwachte wendingen. “Een overrompelend talent,” noemde de Theaterkrant haar, naar aanleiding van haar eerste voorstelling. En nu is ze terug. Met ‘Makkelijk in de omgang’. De voorstelling die aardig zijn weer sexy gaat maken.

Regisseur Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang

Onbekend

Schrijvers Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang

Onbekend

Cast Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang

Onbekend

Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang

Wil jij weten waar Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang informatie

Benieuwd waar Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang al heeft ontvangen.

Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang trailer

Benieuwd of Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lisa Osterman - Makkelijk in de Omgang kunt kijken!