https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/132555-e7c6d326deabcb5a4006a7665f13b1eeb92af5cc/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Little Joe (2020)

6 Geweld Grof taalgebruik
Wetenschapper Alice heeft een revolutionaire, nieuwe plant ontwikkeld die mensen gelukkig maakt. Alleen doen er zich onvoorziene neveneffecten voor...

Little Joe

6 Geweld Grof taalgebruik
106 minuten Drama 06-02-2020

Recensies Little Joe

Metacritic: 59,1
MovieMeter: 3,29
Rotten Tomatoes 66

Filmposter Little Joe

Wetenschapper Alice heeft een revolutionaire, nieuwe plant ontwikkeld die mensen gelukkig maakt. Alleen doen er zich onvoorziene neveneffecten voor...

De alleenstaande moeder Alice (Emily Beecham) is een toegewijde wetenschapper bij een bedrijf dat nieuwe plantensoorten kweekt. Ze heeft een zeer speciale, karmozijnrode bloem ontwikkeld. Deze valt niet alleen op door zijn schoonheid, maar ook door zijn therapeutische kwaliteiten. Indien de plant op de ideale temperatuur wordt gehouden, de juiste voeding krijgt en er regelmatig tegen wordt gesproken, maakt hij zijn eigenaar gelukkig. Tegen het bedrijfsbeleid in neemt Alice er een mee naar huis als cadeau voor haar tienerzoon Joe, die enthousiast de verzorging op zich neemt. Ze noemt de plant zelfs ‘Little Joe’. Maar naarmate de planten groeien, groeit ook Alices vermoeden dat haar nieuwe creaties misschien niet zo onschadelijk zijn als hun naam suggereert. Op het filmfestival van Cannes 2019 won hoofdrolspeelster Emily Beecham de prijs voor beste actrice.

Bekijk het aanbod van Little Joe

Regisseur Little Joe

Jessica Hausner

Schrijvers Little Joe

Jessica Hausner

Géraldine Bajard

Cast Little Joe

Ben Whishaw
Kerry Fox
Emily Beecham
Kit Connor

Filmagenda van Little Joe

Little Joe

Wil jij weten waar Little Joe op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Little Joe draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Little Joe informatie

Benieuwd waar Little Joe over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Little Joe. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Little Joe al heeft ontvangen.

Little Joe trailer

Benieuwd of Little Joe iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Little Joe jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Little Joe kunt kijken!