Little Mermaid (2015)

Little Mermaid

90 minuten Fantasie, Romantiek, Drama 2015

Recensies Little Mermaid

Filmposter Little Mermaid

Een jonge zeemeermin houdt vanuit de zee een man in de gaten. Ze begeeft zich naar het land, om met hem in contact te komen. Maar wanneer de situatie anders loopt dan ze had verwacht, zal de zeemeermin haar eigen leven moeten opbouwen. Ze neemt een baan aan als danseres en trekt in bij een vriendelijke vreemdeling.
Filmposter Filmposter Little Mermaid

Regisseurs Little Mermaid

Matt Martin

Roxie Blum

Schrijvers Little Mermaid

Hans Christian Andersen

Matt Martin

Cast Little Mermaid

Amber Borzotra
Erin Marie Garrett
Lee Hudson
Rosie Mac
Matt Martin

Little Mermaid

Wil jij weten waar Little Mermaid op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Little Mermaid draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Little Mermaid informatie

Benieuwd waar Little Mermaid over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Little Mermaid. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Little Mermaid al heeft ontvangen.

Little Mermaid trailer

Benieuwd of Little Mermaid iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Little Mermaid jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Little Mermaid kunt kijken!