Little Mermaid 3D, The (2024)

Little Mermaid 3D, The

17-06-2024
The Little Mermaid is de live action versie van de veelvuldig geprezen animatieklassieker, die wordt geregisseerd door visionaire filmmaker Rob Marshall. De film vertelt het verhaal van Ariel, een prachtige en ondernemende jonge zeemeermin die graag op avontuur gaat. Ze is de jongste dochter van Koning Triton, maar ook de meest tegendraadse. Ariel wil dolgraag meer weten over de wereld buiten de zee en wanneer ze het land aan de oppervlakte bezoekt, valt ze als een blok voor de knappe Prins Eric. Ondanks dat haar vader haar verboden heeft om met mensen te praten, moet ze haar hart volgen. Ze maakt een deal met Ursula, de kwade zeeheks, waardoor Ariel de kans krijgt het leven op het land te ervaren. Maar deze deal blijkt niet alleen haar leven, maar ook haar vaders plek op de troon in gevaar te brengen.

Regisseur Little Mermaid 3D, The

Rob Marshall

Schrijvers Little Mermaid 3D, The

Onbekend

Cast Little Mermaid 3D, The

Daveed Diggs
Jonah Hauer-King
Halle Bailey
Noma Dumezweni
Akwafina
Melissa McCarthy

Little Mermaid 3D, The

Wil jij weten waar Little Mermaid 3D, The op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Little Mermaid 3D, The draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Little Mermaid 3D, The informatie

Benieuwd waar Little Mermaid 3D, The over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Little Mermaid 3D, The. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Little Mermaid 3D, The al heeft ontvangen.

Little Mermaid 3D, The trailer

Benieuwd of Little Mermaid 3D, The iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Little Mermaid 3D, The jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Little Mermaid 3D, The kunt kijken!