Little Monsters

Little Monsters

94 minuten Horror, Komedie 24-10-2019
Metacritic: 57,1
Rotten Tomatoes 83
Dave, een aan lager wal geraakte muzikant, geeft zich op als vrijwilliger voor het schooluitje van zijn neefje, vooral om in de buurt te zijn van de aantrekkelijke lerares Miss Caroline (Lupita Nyong’o). Als Dave en Caroline met de kleuterklas arriveren in een pretpark worden ze echter overvallen door een plotselinge zombie-uitbraak. Terwijl Caroline de kinderen in veiligheid brengt en afleidt met Taylor Swift liedjes, moeten Dave en de alcoholistische kleuterheld Teddy McGiggle (Josh Gad) de zombies te lijf gaan.

Geregisseerd door

Abe Forsythe

Schrijvers

Abe Forsythe

Cast

Lupita Nyong'o
Josh Gad
Nadia Townsend
Alexander England

Bioscoopagenda van Little Monsters

Little Monsters

Wil jij weten waar Little Monsters op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Little Monsters draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Little Monsters informatie

Benieuwd waar Little Monsters over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Little Monsters. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Little Monsters al heeft ontvangen.

Little Monsters trailer

Benieuwd of Little Monsters iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Little Monsters jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Little Monsters kunt kijken!