Little Monsters

Little Monsters

94 minuten Horror, Komedie 2019
Dave is een uitgerangeerde muzikant die vrijwillig meewerkt aan het begeleiden van de kleuterklas-studiereis van zijn neefje, nadat hij gevallen is voor de onverschrokken onderwijzeres, Miss Caroline. De bedoelingen van Dave worden bemoeilijkt door de aanwezigheid van 's werelds beroemdste kindershow-persoonlijkheid, Teddy McGiggle, die een concurrent is voor de affecties van Miss Caroline. Eén ding waar geen van hen rekening mee heeft gehouden, is een plotselinge zombie-uitbraak. Zal Dave een keer boven zichzelf uitstijgen en kans maken bij Miss Caroline of zijn de zombies hem te snel af?

Geregisseerd door

Abe Forsythe

Schrijvers

Abe Forsythe

Cast

Lupita Nyong'o
Josh Gad
Kat Stewart
Alexander England
Stephen Peacocke

Bioscoopagenda van Little Monsters

Little Monsters

Wil jij weten waar Little Monsters op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Little Monsters draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Little Monsters informatie

Benieuwd waar Little Monsters over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Little Monsters. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Little Monsters al heeft ontvangen.

Little Monsters trailer

Benieuwd of Little Monsters iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Little Monsters jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Little Monsters kunt kijken!