Live Opera Don Pasquale

Live Opera Don Pasquale

Donderdag 24 oktober 2019 om 20:30 uur Royal Opera favoriet Bryn Terfel leidt de cast voor deze nieuwe productie van Donizetti's komedie over huiselijk drama over twee generaties. Het geestige verhaal van een man van middelbare leeftijd, wiens vermeende jonge vrouw hem continue te slim af is - met haar eigen romantische bedoelingen - heeft het publiek lange tijd verrukt en verrast, maar ook met de sprankeling van zijn muziek en de virtuoze vaardigheid van zijn performers. De opwindende productie van Damiano Michieletto laat zien hoe hedendaags de personages zijn en hoe ontroerend het verhaal is. Synopsis Norina, een jonge weduwe en haar aanbidder Ernesto, neef van de rijke, oudere vrijgezel Don Pasquale vertellen hem dat zij van plan zijn om te trouwen. Don Pasquale is hier niet gelukkig mee en besluit om zelf te trouwen en een eigen zoon voort te brengen, om zo Ernesto te onterven. De twee geliefden proberen hem van zijn trouwplannen af te brengen. De verklede Norina (Sofronia) zet met behulp van de sluwe dokter Malatesta een 'schijnhuwelijk' vol turbulentie en ellende in scène. Credits Muziek: Gaetano Donizetti Libretto: Giovanni Ruffini, Gaetano Donizetti Regisseur: Damiano Michieletto Dirigent: Evelino Pidò

Geregisseerd door

Onbekend

Schrijvers

Onbekend

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Live Opera Don Pasquale

Helaas draait Live Opera Don Pasquale niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 19-11-2019.

Live Opera Don Pasquale

Wil jij weten waar Live Opera Don Pasquale op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Live Opera Don Pasquale draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Live Opera Don Pasquale informatie

Benieuwd waar Live Opera Don Pasquale over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Live Opera Don Pasquale. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Live Opera Don Pasquale al heeft ontvangen.

Live Opera Don Pasquale trailer

Benieuwd of Live Opera Don Pasquale iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Live Opera Don Pasquale jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Live Opera Don Pasquale kunt kijken!