Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven (2023)

Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven

60 minuten 01-12-2023
StarkLinnemann is de uitdaging aangegaan de muziek van Beethoven te transformeren naar een overtuigend klankidioom van de 21e eeuw. Eerder deden zij dat succesvol met complete werken van Liszt, Chopin en Mussorgsky. De stijl die van StarkLinnemann wordt het best omschreven met de term Universal Crossover Music. Inmiddels zijn Beethovens pianosonate opus 28 en cellosonate opus 69 bewerkt en uitgebracht op het label UCM-Records. StarkLinnemann slaagt erin de ziel van de muziek te behouden en tegelijkertijd te vertalen naar de maatstaven van deze tijd. De vorm van de stukken blijft intact maar innovatieve ritmes en moderne harmonieën worden toegevoegd. En geheel in de geest van Beethoven kunnen avontuurlijke improvisaties natuurlijk niet ontbreken. De formatie StarkLinnemann is als geen ander in staat muziekhistorische tijdvakken en geografisch bepaalde verschillen in muziekstijlen met elkaar te verbinden. Hun succesvolle crossover projecten waarbij klassieke meesterwerken zijn vertaald naar een overtuigend 21e eeuw idioom zijn door binnen- en buitenlandse pers zeer positief ontvangen. Met overdonderende concerten op vele festivals en in o.a. Tivoli/Vredenburg in Utrecht, het Amsterdamse Concertgebouw en Alexandrinsky Theater in St. Petersburg heeft StarkLinnemann een onuitwisbare indruk achtergelaten op de nationale en internationale muziek scene.

Regisseur Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven

Onbekend

Schrijvers Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven

Onbekend

Cast Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven

Onbekend

Filmagenda van Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven

Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven

Wil jij weten waar Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven informatie

Benieuwd waar Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven al heeft ontvangen.

Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven trailer

Benieuwd of Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Live optreden StarkLinnemann Transcending Beethoven kunt kijken!