https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/204915-9717ee2621cee6a1d6310fb375575755bb73f374/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Living (2022)

Britse kantoorklerk Mr. Williams laat het leven aan zich voorbijrazen. Maar wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, probeert hij wanhopig de verloren tijd in te halen

Living

102 minuten 29-12-2022

Filmposter Living

Britse kantoorklerk Mr. Williams laat het leven aan zich voorbijrazen. Maar wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, probeert hij wanhopig de verloren tijd in te halen

Londen, 1953. Bill Nighy schittert als de ware Britse ‘gentleman’ Mr. Williams, een rechtlijnige maar eenzame kantoorklerk. Hij rouwt al enige tijd om zijn overleden echtgenote, heeft geen contact meer met zijn zoon en laat het leven aan hem voorbijrazen. Wanneer hij te horen krijgt dat hij nog maar enkele maanden te leven heeft, herontdekt hij zijn levenskracht en gaat op zoek naar een manier om de wereld iets mooier achter te laten. Dit ontwapenende drama is gebaseerd op de Japanse film ‘Ikiru’ van Akira Kurosawa, en nu opnieuw bewerkt door schrijver Kazuo Ishiguro (bekend van bestsellers als ‘Never Let Me Go’ en ‘The Remains of the Day’) en geregisseerd door Oliver Hermanus (‘Moffie’, ’Skoonheid’). De hoofdrollen worden gespeeld door Bill Nighy ('Love Actually') en Aimee Lou Wood ('Sex Education’).

Bekijk het aanbod van Living

Regisseur Living

Oliver Hermanus

Schrijvers Living

Onbekend

Cast Living

Bill Nighy
Aimee Lou Wood
Alex Sharp
Alex Sharpe
Tom Burke

Living

Wil jij weten waar Living op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Living draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Living informatie

Benieuwd waar Living over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Living. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Living al heeft ontvangen.

Living trailer

Benieuwd of Living iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Living jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Living kunt kijken!