L'Odyssée de Choum (2019)

L'Odyssée de Choum

26 minuten 2019

Recensies L'Odyssée de Choum

Filmposter L'Odyssée de Choum

Terwijl de storm over het moeras raast, komt uiltje Choum uit het ei gekropen. Hij wordt meteen uit het nest geblazen. Met een extra ei op de rug trippelt Choum het moerasbos in, vastbesloten om een moeder te vinden voor zichzelf en het ei.
Filmposter Filmposter L'Odyssée de Choum

Regisseur L'Odyssée de Choum

Julien Bisaro

Schrijvers L'Odyssée de Choum

Onbekend

Cast L'Odyssée de Choum

Onbekend

L'Odyssée de Choum

Wil jij weten waar L'Odyssée de Choum op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar L'Odyssée de Choum draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

L'Odyssée de Choum informatie

Benieuwd waar L'Odyssée de Choum over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over L'Odyssée de Choum. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies L'Odyssée de Choum al heeft ontvangen.

L'Odyssée de Choum trailer

Benieuwd of L'Odyssée de Choum iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de L'Odyssée de Choum jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij L'Odyssée de Choum kunt kijken!