Looking for Horses (2021)

Looking for Horses

88 minuten 2021

Filmposter Looking for Horses

Als filmmaker Stefan Pavlović afreist naar Bosnië en Herzegovina, het land van zijn familie, legt hij er contact met een lokale visser die aan een meer woont. Zdravko is doof, bijna blind en worstelt met de naweeën van de oorlog in voormalig Joegoslavië. Ondanks het verschil in leeftijd en achtergrond herkent Pavlović zich in deze teruggetrokken man; vanwege stotterproblemen heeft de filmmaker op zijn manier ook moeite om zich te uiten. In de vele uren die beide mannen in Zdravko’s kleine vissersbootje doorbrengen, wordt een hechte band gesmeed.
Filmposter Filmposter Looking for Horses

Regisseur Looking for Horses

Onbekend

Schrijvers Looking for Horses

Onbekend

Cast Looking for Horses

Onbekend

Looking for Horses

Wil jij weten waar Looking for Horses op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Looking for Horses draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Looking for Horses informatie

Benieuwd waar Looking for Horses over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Looking for Horses. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Looking for Horses al heeft ontvangen.

Looking for Horses trailer

Benieuwd of Looking for Horses iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Looking for Horses jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Looking for Horses kunt kijken!