Looking for Oum Kulthum (2016)

Looking for Oum Kulthum

90 minuten Drama 2016

Recensies Looking for Oum Kulthum

Filmposter Looking for Oum Kulthum

De Iraanse Mitra is in de midden 40 en wil niet langer alleen maar een moeder en een vrouw zijn, maar ook een degelijke filmmaker. Daarom maakt ze van de gelegenheid gebruik om haar carrière in het buitenland uit te bouwen. Maar het succes dat er mogelijk inzit, heeft een hoge prijs: omdat Mitra als vrouw nu in een mannelijk bastion werkt, moet ze haar familie achterlaten en kan ze niet meer terugkeren naar haar vaderland, wat betekent dat ze ook van haar zoon moet scheiden.
Filmposter Filmposter Looking for Oum Kulthum

Regisseurs Looking for Oum Kulthum

Shirin Neshat

Shoja Azari

Schrijvers Looking for Oum Kulthum

Shoja Azari

Ahmad Diba

Shirin Neshat

Cast Looking for Oum Kulthum

Mehdi Moinzadeh
Neda Rahmanian
Yasmin Raeis
Kais Nashif

Filmagenda van Looking for Oum Kulthum

Looking for Oum Kulthum

Wil jij weten waar Looking for Oum Kulthum op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Looking for Oum Kulthum draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Looking for Oum Kulthum informatie

Benieuwd waar Looking for Oum Kulthum over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Looking for Oum Kulthum. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Looking for Oum Kulthum al heeft ontvangen.

Looking for Oum Kulthum trailer

Benieuwd of Looking for Oum Kulthum iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Looking for Oum Kulthum jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Looking for Oum Kulthum kunt kijken!