Looop Lapeta (2022)

12 Geweld Angst Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik

Looop Lapeta

12 Geweld Angst Grof taalgebruik Drugs en/of alcoholmisbruik
2022

Filmposter Looop Lapeta

Savi's vriend Satya moet van crimineel Victor een zak met veel geld naar een adres brengen. In plaats daarvan besluit Satya het weg te gokken, zonder winst. Om zijn leven te redden moet Savi een manier zien te vinden om binnen één uur het geld bijeen te verzamelen. Nadat het haar niet lukt om hem te redden, begint de dag plotseling opnieuw. Gevangen in een tijdlus lijkt Savi gedoemd te zijn om de dag te herbeleven totdat het eindelijk goed afloopt...

Bekijk het aanbod van Looop Lapeta

Filmposter Filmposter Looop Lapeta

Regisseur Looop Lapeta

Aakash Bhatia

Schrijvers Looop Lapeta

Onbekend

Cast Looop Lapeta

Taapsee Pannu
Tahir Raj Bhasin
Dibyendu Bhattacharya

Looop Lapeta

Wil jij weten waar Looop Lapeta op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Looop Lapeta draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Looop Lapeta informatie

Benieuwd waar Looop Lapeta over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Looop Lapeta. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Looop Lapeta al heeft ontvangen.

Looop Lapeta trailer

Benieuwd of Looop Lapeta iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Looop Lapeta jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Looop Lapeta kunt kijken!