Looper

118 minuten Drama, Thriller, Science fiction, Crime, Actie 2012
Metacritic: 84,1
MovieMeter: 3,33
Rotten Tomatoes 93
Het verhaal speelt zich af in de nabije toekomst, waar tijdreizen tot de mogelijkheden behoort maar zeer illegaal is, en gaat over Joe (Joseph Gordon-Levitt), een scherpe, slimme huurmoordenaar. Maar Joe is geen gewone huurmoordenaar. De slachtoffers die hij maakt worden gebonden en met een kap over hun hoofd dertig jaar terug in de tijd gestuurd: hij jaagt hen een kogel door het hoofd, verbrandt de lichamen en alle sporen van z’n misdaad verdwijnen. Het leven van Joe is mooi, tot op de dag een lichaam aankomt zonder kap: het is zijn toekomstige zelf (Bruce Willis). En deze laatste is niet van plan om zonder gevecht neer te gaan…

Geregisseerd door

Rian Johnson

Schrijvers

Rian Johnson

Cast

Joseph Gordon-Levitt
Emily Blunt
Paul Dano
Bruce Willis

Bioscoopagenda van Looper

Looper

Wil jij weten waar Looper op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Looper draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Looper informatie

Benieuwd waar Looper over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Looper. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Looper al heeft ontvangen.

Looper trailer

Benieuwd of Looper iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Looper jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Looper kunt kijken!