Loro


Bekijk trailer

Loro

151 minuten Drama 01-11-2018
MovieMeter: 3,17
Hij is decadent, controversieel en allesbehalve subtiel. Hij bouwde een media-imperium uit, maakte bliksemsnel opgang in de Italiaanse politiek en overleefde het ene schandaal na het andere. Silvio Berlusconi (Toni Servillo) beroert de gemoederen als geen ander. De bejubelde regisseur Paolo Sorrentino schetst een portret van Il Cavaliere op het moment dat hij de controle verliest: zijn echtgenote heeft genoeg van zijn uitspattingen, zijn bondgenoten trekken hun handen van hem af, het doek valt over zijn politieke carrière… Hoe ver gaat hij om zijn macht te behouden? Een fascinerende blik achter het masker: wat drijft één van de meest intrigerende figuren van onze tijd?

Geregisseerd door

Paolo Sorrentino

Schrijvers

Umberto Contarello

Paolo Sorrentino

Cast

Toni Servillo
Kasia Smutniak
Riccardo Scamarcio
Elena Sofia Ricci

Bioscoopagenda van Loro

Helaas draait Loro niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-11-2018.

Loro

Wil jij weten waar Loro op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Loro draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Loro informatie

Benieuwd waar Loro over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Loro. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Loro al heeft ontvangen.

Loro trailer

Benieuwd of Loro iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Loro jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Loro kunt kijken!