https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112011-5dc95c62610a732a9fe1e8db661dca671aa72723/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Los Bando (NL) (2018)

6 Geweld
Road movie vol verrassingen, voor jong en oud.

Los Bando (NL)

6 Geweld
94 minuten Komedie, Familie, Roadmovie 11-10-2018

Recensies Los Bando (NL)

MovieMeter: 2,17

Filmposter Los Bando (NL)

Road movie vol verrassingen, voor jong en oud.

De tieners Axel en Grim, beste vrienden sinds hun 8-ste, dromen er al jaren van om mee te doen aan de Noorse talentenjacht voor rock muzikanten, die jaarlijks in Tromsø wordt gehouden. Grim drumt en Axel zingt en speelt gitaar. Samen vormen ze de band Los Bando. Helaas heeft Axel geen beste stem – hij klinkt vreselijk vals. Grim heeft daar nooit iets over gezegd, maar als ze zijn uitgenodigd om deel te nemen aan de talentenjacht, moet Grim snel een oplossing bedenken. Grim probeert Axel duidelijk te maken dat de band iets mist, waar Axel uit opmaakt dat ze een bassist nodig hebben. Ze houden een auditie, maar de enige die op komt dagen is Thilda, een onverstoorbaar 8 jarig meisje, dat cello speelt. Martin, lokaal rallytalent, is de aangewezen persoon om het trio in een ‘geleende’ camper naar Tromsø te vervoeren. Wat ze nog niet weten is dat Martin geen rijbewijs heeft. Op weg naar het noorden staan hen nog meer verrassingen te wachten. De zo rustig begonnen tocht wordt al gauw een crazy race, met ongeruste ouders en de politie op hun hielen. Martin moet alle zeilen bijzetten om op tijd in Tromsø te zijn, wat voor hilarische situaties zorgt.

Bekijk het aanbod van Los Bando (NL)

Regisseur Los Bando (NL)

Christian Lo

Schrijvers Los Bando (NL)

Arild Tryggestad

Cast Los Bando (NL)

Jonas Hoff Oftebro
Jakob Dyrud
Tage Hogness
Tiril Marie Høistad Berger
Tage Johansen Hogness

Filmagenda van Los Bando (NL)

Los Bando (NL)

Wil jij weten waar Los Bando (NL) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Los Bando (NL) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Los Bando (NL) informatie

Benieuwd waar Los Bando (NL) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Los Bando (NL). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Los Bando (NL) al heeft ontvangen.

Los Bando (NL) trailer

Benieuwd of Los Bando (NL) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Los Bando (NL) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Los Bando (NL) kunt kijken!