https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/216223-34b79c27c3f9a198301ec1b15fc8828106065c4e/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Los Delincuentes (2024)

6

Los Delincuentes

6
189 minuten 28-03-2024

Filmposter Los Delincuentes

Morán, een bankmedewerker in Buenos Aires, heeft een riskant plan bedacht om zichzelf en zijn collega Román te bevrijden van hun slaafse beroepsleven. Hij wil precies genoeg geld van de bank roven om hun pensioen te financieren. Hij zal zijn daad bekennen, om vervolgens nooit meer te hoeven werken - liever 3,5 jaar de gevangenis in dan nog 25 jaar achter het loket. Román, die het geld moet verbergen, stemt uiteindelijk in met dit bizarre voorstel. Het plan lijkt te lukken, totdat een onderzoek op werk ook Román verdacht maakt. Hij besluit de buit te verplaatsen naar het platteland waar hij, ver weg van de ontberingen van het stadsleven, een mysterieuze vrouw ontmoet die zijn leven voorgoed verandert. Los Delincuentes is een heerlijk dromerige misdaadkomedie over het najagen van vrijheid in een moderne wereld. Met zijn film onderzoekt regisseur Rodrigo Moreno wat er gebeurt als de werk-privébalans wordt verstoord en vervangen door iets radicaal nieuws, los van de materialistische werkelijkheid. Het originele verhaal en de prachtige natuurbeelden leverden Los Delincuentes na de première in Cannes meerdere prijzen op, waaronder de Grand Prix voor Beste Film op het Film Fest Gent.
Los Delincuentes Los Delincuentes Los Delincuentes Los Delincuentes Los Delincuentes Los Delincuentes
Filmposter Filmposter Los Delincuentes

Regisseur Los Delincuentes

Rodrigo Moreno

Schrijvers Los Delincuentes

Onbekend

Cast Los Delincuentes

Esteban Bigliardi
Margarita Molfino
Mariana Chaud

Filmagenda van Los Delincuentes

Los Delincuentes

Wil jij weten waar Los Delincuentes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Los Delincuentes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Los Delincuentes informatie

Benieuwd waar Los Delincuentes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Los Delincuentes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Los Delincuentes al heeft ontvangen.

Los Delincuentes trailer

Benieuwd of Los Delincuentes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Los Delincuentes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Los Delincuentes kunt kijken!