Los últimos de Filipinas (1944)

Los últimos de Filipinas

99 minuten Drama, Oorlog, Romantiek, Historisch 1944

Recensies Los últimos de Filipinas

Tijdens de Spaans-Amerikaanse Oorlog doet de commandant van een Spaans team, dat zich bevindt in de Filipijnen, de ontdekking dat de inwoners van het district waar hij de leiding over heeft een opstand aan het plannen zijn. Hij geeft zijn troepen de opdracht te verblijven in de kerk van het dorpje. Ze verblijven er bijna een jaar en maken er verschillende dingen mee die de vasthoudendheid en het heldendom van de Spanjaarden tonen.

Bekijk het aanbod van Los últimos de Filipinas

Regisseur Los últimos de Filipinas

Antonio Román

Schrijvers Los últimos de Filipinas

Antonio Román

Enrique Llovet

Rafael Sánchez Campoy

Pedro de Juan

Enrique Alfonso Barcones

Cast Los últimos de Filipinas

Fernando Rey
José Nieto
Armando Calvo
Guillermo Marín

Los últimos de Filipinas

Wil jij weten waar Los últimos de Filipinas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Los últimos de Filipinas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Los últimos de Filipinas informatie

Benieuwd waar Los últimos de Filipinas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Los últimos de Filipinas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Los últimos de Filipinas al heeft ontvangen.

Los últimos de Filipinas trailer

Benieuwd of Los últimos de Filipinas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Los últimos de Filipinas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Los últimos de Filipinas kunt kijken!