https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/83058-bce50b3225a448ad11ea29b7154457c38403c2b0/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Lost Highway (2018)

16 Geweld
In David Lynch’ zwoeldonkere Lost Highway gaat de werkelijkheid gruwelijk aan de haal met de fantasie, met Patricia Arquette en een bijrol van Henry Rollins.

Lost Highway

16 Geweld
134 minuten Mysterie, Thriller 29-11-2018

Recensies Lost Highway

MovieMeter: 3,77
Metacritic: 52,1
Rotten Tomatoes 60

Filmposter Lost Highway

In David Lynch’ zwoeldonkere Lost Highway gaat de werkelijkheid gruwelijk aan de haal met de fantasie, met Patricia Arquette en een bijrol van Henry Rollins.

In David Lynch’ zwoeldonkere Lost Highway gaat de werkelijkheid gruwelijk aan de haal met de fantasie, of is het andersom? Ook zelf maak je een duistere reis langs de verloren snelweg, met identiteitsverwisseling als houvast. ‘Film noir to the max’: Lost Highway is de bewerking van de noir-klassieker Kiss Me Deadly van Robert Aldrich, maar dan met nóg fatalere vrouwen en mysterieuze gebeurtenissen dan het origineel. Lynch omschreef zijn vertelling over een overspelige jazzmuzikant (Bill Pullman) die verdacht wordt van de moord op z’n vrouw als een ‘meeslepend onderzoek naar parallelle identiteitscrises in een wereld waarin het begrip tijd gevaarlijk buiten controle is geraakt’. Naast Pullman is ook Patricia Arquette te zien, met een bijrol voor oud-Black Flag-punkzanger Henry Rollins.
Lost Highway Lost Highway Lost Highway Lost Highway Lost Highway Lost Highway
Filmposter Filmposter Lost Highway

Regisseur Lost Highway

David Lynch

Schrijvers Lost Highway

David Lynch

Barry Gifford

Cast Lost Highway

Balthazar Getty
Bill Pullman
Patricia Arquette
John Roselius
Louis Eppolito

Filmagenda van Lost Highway

Lost Highway

Wil jij weten waar Lost Highway op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lost Highway draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lost Highway informatie

Benieuwd waar Lost Highway over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lost Highway. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lost Highway al heeft ontvangen.

Lost Highway trailer

Benieuwd of Lost Highway iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lost Highway jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lost Highway kunt kijken!