https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/146621-75e54fc9362ecf29c8960147349517b34f31b0f6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Lost in Translation (2003)

AL
Twee Amerikanen, de acteur Bob en de jongere getrouwde Charlotte, ontmoeten elkaar in Tokio, waarop een bijzondere vriendschap ontstaat.

Lost in Translation

AL
102 minuten Drama, Komedie, Romantiek, Humor 2003

Recensies Lost in Translation

MovieMeter: 3,73
Metacritic: 89,1
Rotten Tomatoes 95

Filmposter Lost in Translation

Twee Amerikanen, de acteur Bob en de jongere getrouwde Charlotte, ontmoeten elkaar in Tokio, waarop een bijzondere vriendschap ontstaat.

Bob Harris en Charlotte zijn twee Amerikanen in Tokio. Bob is een filmster die tijdelijk in Japan verblijft voor een whisky-commercial, terwijl de jonge Charlotte is meegesleurd door haar echtgenoot, een overwerkte fotograaf. Als ze op een avond de slaap niet kunnen vatten, ontmoeten Bob en Charlotte elkaar in de luxe hotelbar. Deze toevallige ontmoeting ontaardt al snel in een verrassende vriendschap en Charlotte en Bob besluiten om samen Tokio te ontdekken.

Bekijk het aanbod van Lost in Translation

Lost in Translation
Filmposter Filmposter Lost in Translation

Regisseur Lost in Translation

Sofia Coppola

Schrijvers Lost in Translation

Sofia Coppola

Cast Lost in Translation

Anna Faris
Bill Murray
Scarlett Johansson
Akiko Takeshita
Kazuyoshi Minamimagoe

Lost in Translation

Wil jij weten waar Lost in Translation op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lost in Translation draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lost in Translation informatie

Benieuwd waar Lost in Translation over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lost in Translation. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lost in Translation al heeft ontvangen.

Lost in Translation trailer

Benieuwd of Lost in Translation iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lost in Translation jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lost in Translation kunt kijken!