Lotte op zoek naar de draken


Bekijk trailer

Lotte op zoek naar de draken

71 minuten 09-10-2019
Het hondje Lotte krijgt een zusje, genaamd Roosi. Samen beleven ze een heel spannend avontuur. Karl de wasbeer en Viktor de vis zijn twee wetenschappers die naar het dorpje Gadgetville komen. Ze nemen deel aan een belangrijke wedstrijd. Wie erin slaagt het volkslied op te nemen van de oudste diersoort ter wereld, de mythische vuurspuwende draak, wint de hoofdprijs. Lotte en Roosi besluiten de wetenschappers te helpen met het zoeken naar de draken.

Geregisseerd door

Heiki Ernits

Janno Põldma

Schrijvers

Janno Põldma

Andrus Kivirähk

Andris Akmentins

Cast

Onbekend

Bioscoopagenda van Lotte op zoek naar de draken

Helaas draait Lotte op zoek naar de draken niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 09-10-2019.

Lotte op zoek naar de draken

Wil jij weten waar Lotte op zoek naar de draken op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lotte op zoek naar de draken draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lotte op zoek naar de draken informatie

Benieuwd waar Lotte op zoek naar de draken over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lotte op zoek naar de draken. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lotte op zoek naar de draken al heeft ontvangen.

Lotte op zoek naar de draken trailer

Benieuwd of Lotte op zoek naar de draken iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lotte op zoek naar de draken jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lotte op zoek naar de draken kunt kijken!