Louis Wain (2019)

Louis Wain

111 minuten 2019
'Louis Wain' vertelt het waargebeurde verhaal over een van de meest bekende kunstenaars van het Victoriaanse tijdperk. Geïnspireerd door zijn liefde voor de wereld en de liefde van zijn leven, Emily, ontpopt Louis zich tot een briljant kunstenaar. Zijn grappige kunstwerken van katten, afgebeeld in menselijke gedaante, zorgen voor zijn doorbraak en helpen hem met het overwinnen van allerlei obstakels in het leven.

Regisseur Louis Wain

Will Sharpe

Schrijvers Louis Wain

Will Sharpe

Simon Stephenson

Cast Louis Wain

Benedict Cumberbatch
Claire Foy
Andrea Riseborough
Jamie Demetriou

Filmagenda van Louis Wain

Louis Wain

Wil jij weten waar Louis Wain op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Louis Wain draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Louis Wain informatie

Benieuwd waar Louis Wain over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Louis Wain. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Louis Wain al heeft ontvangen.

Louis Wain trailer

Benieuwd of Louis Wain iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Louis Wain jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Louis Wain kunt kijken!