https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/181002-543dc462e4a2f8baf916a39aceb711f834420841/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Love (2015)

16 Seks Grof taalgebruik
Love is een opwindend seksueel melodrama over een jongen en een meisje, en nog een meisje.

Love

16 Seks Grof taalgebruik
130 minuten Drama 27-08-2015

Recensies Love

Metacritic: 51,1
MovieMeter: 2,75
Rotten Tomatoes 40

Filmposter Love

Love is een opwindend seksueel melodrama over een jongen en een meisje, en nog een meisje.

Een seksueel melodrama over een jongen en een meisje en een ander meisje. Love overstijgt goed en kwaad. Love is een genetisch verlangen. Love is een ander bewustzijn. Love is een harddrug. Love is een geestesziekte. Love is een machtsspel. Love is jezelf voorbij streven. Love is verblindend licht. Love is sperma, vloeistoffen en tranen. Love is een opwindend seksueel melodrama over een jongen en een meisje, en nog een meisje. Het is nieuwjaarsdag vroeg in de ochtend als de telefoon gaat. Murphy ontwaakt naast zijn jonge vrouw en tweejarig kind. Hij luistert zijn voicemail. De moeder van zijn ex-vriendin Electra is doodongerust en wil weten of hij iets van haar dochter vernomen heeft. Electra is al een tijd vermist, en ze is bang dat er iets met haar is gebeurd. In de loop van de regenachtige dag haalt Murphy herinneringen op aan de beste liefdesaffaire van zijn leven; zijn twee jaar met Electra. Een brandende passie vol beloftes, spelletjes, excessen en fouten.

Bekijk het aanbod van Love

Regisseur Love

Gaspar Noé

Schrijvers Love

Gaspar Noé

Cast Love

Aomi Muyock
Karl Glusman
Klara Kristin
Ugo Fox

Love

Wil jij weten waar Love op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Love draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Love informatie

Benieuwd waar Love over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Love. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Love al heeft ontvangen.

Love trailer

Benieuwd of Love iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Love jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Love kunt kijken!