Love and Leashes (2022)

12 Geweld Seks Grof taalgebruik

Love and Leashes

12 Geweld Seks Grof taalgebruik
2022

Filmposter Love and Leashes

Jung Ji-woo werkt voor een groot bedrijf. Ze heeft gevoelens voor haar collega Jung Ji-hoo, maar ze heeft hem nog niet laten weten wat ze voelt. Op een dag ontvangt Ji-woo een pakje dat bestemd is voor Ji-hoo, maar de levering is anders verlopen door hun gelijkaardige namen. In het pakje vindt Ji-woo een hondenriem en ontdekt een seksuele fetisj van Ji-hoo. Hij is geïnteresseerd in het spelen van een onderdanige rol. Gedurende een tijdelijke relatie van drie maanden besluit Ji-woo zijn meesteres te worden.

Bekijk het aanbod van Love and Leashes

Filmposter Filmposter Love and Leashes

Regisseur Love and Leashes

Park Hyun-jin

Schrijvers Love and Leashes

Onbekend

Cast Love and Leashes

Seohyun
Lee Jun-young
Lee El

Love and Leashes

Wil jij weten waar Love and Leashes op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Love and Leashes draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Love and Leashes informatie

Benieuwd waar Love and Leashes over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Love and Leashes. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Love and Leashes al heeft ontvangen.

Love and Leashes trailer

Benieuwd of Love and Leashes iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Love and Leashes jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Love and Leashes kunt kijken!