https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/137548-3b70bf098e475d7a6eb5d7b957f0693b390d91b9/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Stamping ground (2020)

12
Stamping Ground is een film van regisseur George Sluizer en de Duitser Hans Jürgen Pohland. Het is een registratie van het Holland Pop Festival dat, 50 jaar geleden, op 26, 27 en 28 juni 1970 werd georganiseerd in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Stamping ground

12
92 minuten Documentaire, Muziek 26-06-2020

Recensies Stamping ground

MovieMeter: 3,85

Filmposter Stamping ground

Stamping Ground is een film van regisseur George Sluizer en de Duitser Hans Jürgen Pohland. Het is een registratie van het Holland Pop Festival dat, 50 jaar geleden, op 26, 27 en 28 juni 1970 werd georganiseerd in het Kralingse Bos in Rotterdam.

Stamping Ground is een film van regisseur George Sluizer en de Duitser Hans Jürgen Pohland. Het is een registratie van het Holland Pop Festival dat, 50 jaar geleden, op 26, 27 en 28 juni 1970 werd georganiseerd in het Kralingse Bos in Rotterdam. Dit ‘Nederlandse antwoord op Woodstock’ was het eerste grote popfestival op het Europese continent en trok tussen de tachtig- en honderdduizend bezoekers. Er kwamen grote namen langs op het Holland Pop Festival, waaronder Santana, The Byrds, Jefferson Airplane, T Rex en Pink Floyd. Dynamisch in beeld gebracht door een veelheid aan camera’s bediend door jonge cameramensen als Theo van de Sande en Jan de Bont. Met beelden die heel dicht op de huid van de artiesten zijn gedraaid onder hectische omstandigheden. Naast de bands op het podium en de interviews wordt het publiek en de sfeer op het festival goed in beeld gebracht en is het een mooie schets van de drie dagen ongedwongen genieten van liefde, muziek en softdrugs. Ter ere van het 50 jarig jubileum wordt de volledig digitaal gerestaureerde ‘directors’ cut in de bioscoop uitgebracht.

Bekijk het aanbod van Stamping ground

Regisseurs Stamping ground

George Sluizer

Hans Jürgen Pohland

Schrijvers Stamping ground

Onbekend

Cast Stamping ground

Carlos Santana
David Gilmour
Dr. John
Marty Balin
Skip Battin
Marc Bolan
The Byrds

Alternatieve titels

Love and Music

Stamping ground

Stamping ground

Wil jij weten waar Stamping ground op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Stamping ground draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Stamping ground informatie

Benieuwd waar Stamping ground over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Stamping ground. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Stamping ground al heeft ontvangen.

Stamping ground trailer

Benieuwd of Stamping ground iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Stamping ground jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Stamping ground kunt kijken!