https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/180445-e32be64d3559aeaa2094251ab0fd967a356b1c05/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Love in a Bottle (2021)

AL

Love in a Bottle

AL
80 minuten 24-06-2021

Filmposter Love in a Bottle

Liefde op het eerste gezicht bestaat. Soms kijken twee mensen elkaar aan en beseffen: dit is het. Zo ook bij Lucky (Hannah Hoekstra) en Miles (James Krishna Floyd), ook al hebben ze elkaar slechts vluchtig op het vliegveld gezien. Allebei haastig onderweg naar huis, omdat de wereld opeens in de greep van Covid is. En zo zit Miles in Londen en Lucky in Amsterdam. Beiden opgesloten in hun eigen huis, ver weg van elkaar. Het enige dat ze zeker weten, is dat ze elkaar willen leren kennen en dat ze een paar ongestoorde weken voor de boeg hebben om dat te doen. Hier begint hun liefdesgeschiedenis. Maar zal de relatie ook standhouden als ze straks weer uit hun online bubbel kunnen stappen?

Bekijk het aanbod van Love in a Bottle

Regisseur Love in a Bottle

Paula van der Oest

Schrijvers Love in a Bottle

Onbekend

Cast Love in a Bottle

Hannah Hoekstra
James Krishna Floyd

Filmagenda van Love in a Bottle

Love in a Bottle

Wil jij weten waar Love in a Bottle op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Love in a Bottle draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Love in a Bottle informatie

Benieuwd waar Love in a Bottle over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Love in a Bottle. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Love in a Bottle al heeft ontvangen.

Love in a Bottle trailer

Benieuwd of Love in a Bottle iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Love in a Bottle jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Love in a Bottle kunt kijken!