Love on the Run (1993)

Love on the Run

120 minuten Komedie, Avontuur 1993

Recensies Love on the Run

MovieMeter: 3,5
Avonturier/piloot Frank (Anthony Addabbo) redt Ava (Noelle Beck) die de dochter van een steenrijke Canadese uitgever is, uit een Turkse gevangenis. Ze worden verliefd en trouwen. Hij ontdekt bij terugkomst uit Europa dat zijn firma failliet is. Vanwege zijn torenhoge schulden kan hij niet terugkeren naar de V.S., maar Ava geeft hem geld om de zaak opnieuw op te zetten. Als voorwaarde stelt zij dat ze hem op zijn eerste opdracht vergezellen mag. Voor de eerste zaak, die hij afsluit, moet hij mensen begeleiden die een survivaltocht door de wildernis willen maken. In werkelijkheid zijn het gangsters, die op zoek zijn naar een vliegtuigwrak met een lading geld.

Regisseurs Love on the Run

Ted Kotcheff

Julie Lee

Schrijvers Love on the Run

James Orr

Jim Cruickshank

Cast Love on the Run

Len Cariou
Nada Despotovich
Blu Mankuma
Noelle Beck
Anthony Addabbo

Love on the Run

Wil jij weten waar Love on the Run op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Love on the Run draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Love on the Run informatie

Benieuwd waar Love on the Run over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Love on the Run. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Love on the Run al heeft ontvangen.

Love on the Run trailer

Benieuwd of Love on the Run iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Love on the Run jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Love on the Run kunt kijken!