Lulli

Angst Grof taalgebruik
2021

Filmposter Lulli

Lulli is een vastberaden, hardwerkende en ambitieuze studente geneeskunde die ervan droomt de beste chirurg te worden. Daarom laat ze niets of niemand haar doel in de weg staan, zelfs niet haar recente ex-vriendje. Lulli's wereld wordt echter op zijn kop gezet als ze een schok krijgt van een MRI-machine en plotseling de gedachten van andere mensen kan horen. Is dit geluk? Of pech? De jonge vrouw zal hoe dan ook moeten leren omgaan met de wonderen en gevaren van weten wat anderen denken.

Bekijk het aanbod van Lulli

Filmposter Filmposter Lulli

Regisseur Lulli

César Rodrigues

Schrijvers Lulli

Onbekend

Cast Lulli

Larissa Manoela
Vinícius Redd
Amanda de Godoi

Lulli

Wil jij weten waar Lulli op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lulli draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lulli informatie

Benieuwd waar Lulli over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lulli. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lulli al heeft ontvangen.

Lulli trailer

Benieuwd of Lulli iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lulli jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lulli kunt kijken!