https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/199307-1597673976f593ed2b5df34dc71699b053325de6/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Lunana, A Yak in the Classroom (2021)

AL
Een aspirant-zanger die bij zijn grootmoeder in de hoofdstad van Bhutan woont, droomt ervan een visum te krijgen om naar Australië te verhuizen. Kan hij zijn droom verwezenlijken?

Lunana, A Yak in the Classroom

AL
2021

Recensies Lunana, A Yak in the Classroom

Filmposter Lunana, A Yak in the Classroom

Een aspirant-zanger die bij zijn grootmoeder in de hoofdstad van Bhutan woont, droomt ervan een visum te krijgen om naar Australië te verhuizen. Kan hij zijn droom verwezenlijken?

Ugyen is een jonge leraar in het moderne Bhutan. Hij vervult zijn taken, terwijl hij van plan is om naar Australië te gaan en daar zanger te worden. Als een terechtwijzing sturen zijn superieuren hem naar de meest afgelegen school ter wereld, in een ijzig Himalayadorp genaamd Lunana. Hij wordt verbannen uit zijn verwesterde comfort na een zware achtdaagse trektocht om er te komen. Daar vindt hij geen elektriciteit, geen schoolboeken en zelfs geen schoolbord. Hoewel ze arm zijn, heten de dorpelingen hun nieuwe leraar hartelijk welkom, maar hij staat voor de zware taak om de dorpskinderen les te geven zonder middelen.

Bekijk het aanbod van Lunana, A Yak in the Classroom

Lunana, A Yak in the Classroom
Filmposter Filmposter Lunana, A Yak in the Classroom

Regisseur Lunana, A Yak in the Classroom

Pawo Choyning Dorji

Schrijvers Lunana, A Yak in the Classroom

Onbekend

Cast Lunana, A Yak in the Classroom

Sherab Dorji
Oriana Chen
Tshering Dorji

Filmagenda van Lunana, A Yak in the Classroom

Lunana, A Yak in the Classroom

Wil jij weten waar Lunana, A Yak in the Classroom op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Lunana, A Yak in the Classroom draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Lunana, A Yak in the Classroom informatie

Benieuwd waar Lunana, A Yak in the Classroom over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Lunana, A Yak in the Classroom. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Lunana, A Yak in the Classroom al heeft ontvangen.

Lunana, A Yak in the Classroom trailer

Benieuwd of Lunana, A Yak in the Classroom iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Lunana, A Yak in the Classroom jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Lunana, A Yak in the Classroom kunt kijken!