Mad Max: Fury Road

Mad Max: Fury Road

120 minuten Actie, Avontuur, Thriller, Science fiction 2015
Metacritic: 90,1
MovieMeter: 3,92
Rotten Tomatoes 97
De film speelt zich af in een grimmig woestijnlandschap waar de mensheid is gebroken en waar bijna iedereen gek is en vecht voor de noodzakelijkheden van het leven. In deze wereld van vuur en bloed zijn twee rebellen op de vlucht die misschien wel de orde zouden kunnen herstellen. Max (Tom Hardy), een man van actie en weinig woorden, tracht gemoedsrust te vinden na het verlies van zijn vrouw en kind in de nasleep van de chaos. Furiosa (Charlize Theron), een vrouw van actie die haar pad naar overleving kan bereiken als ze door de woestijn geraakt terug naar het vaderland uit haar kindertijd.

Geregisseerd door

George Miller

Schrijvers

George Miller

Brendan McCarthy

Nick Lathouris

Cast

Charlize Theron
Tom Hardy
Nicholas Hoult
Hugh Keays-Byrne

Bioscoopagenda van Mad Max: Fury Road

Helaas draait Mad Max: Fury Road niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2015.

Mad Max: Fury Road

Wil jij weten waar Mad Max: Fury Road op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mad Max: Fury Road draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mad Max: Fury Road informatie

Benieuwd waar Mad Max: Fury Road over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mad Max: Fury Road. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mad Max: Fury Road al heeft ontvangen.

Mad Max: Fury Road trailer

Benieuwd of Mad Max: Fury Road iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mad Max: Fury Road jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mad Max: Fury Road kunt kijken!