https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/183458-bc4284228194daf2688713e4181f3b2ce6520f85/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Madagascar (2021)

De rijkste en meest unieke natuur ter wereld.

Madagascar

86 minuten Animatie, Avontuur, Familie, Komedie 02-09-2021

Recensies Madagascar

Metacritic: 57,1
MovieMeter: 3,19
Rotten Tomatoes 54

Filmposter Madagascar

De rijkste en meest unieke natuur ter wereld.

Madagaskar: het meest biodiverse land ter wereld Darwin voer met zijn schip de Beagle langs de koraalriffen van Madagaskar, maar ging niet aan land. Een gemiste kans! Want in termen van evolutie is dit misschien wel het vreemdste eiland op aarde. Vanuit de donkere jungle zagen de meest grillige wezens hoe het legendarische schip verdween aan de horizon van de Indische Oceaan. Zou Charles Darwin anders zijn gaan denken over evolutie en adaptie als hij door deze wouden had gezworven? In deze film ontmoet je de wezens die hier leven… Deze film is onderdeel van WFFR on tour 2021, de mooiste natuurfilms in de bioscoop en filmtheaters.

Bekijk het aanbod van Madagascar

Madagascar Madagascar Madagascar Madagascar
Filmposter Filmposter Madagascar

Regisseurs Madagascar

Eric Darnell

Tom McGrath

Jess Reiss

Schrijvers Madagascar

Eric Darnell

Tom McGrath

Mark Burton

Billy Frolick

Cast Madagascar

David Schwimmer
Ben Stiller
Jada Pinkett Smith
Chris Rock

Madagascar

Wil jij weten waar Madagascar op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Madagascar draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Madagascar informatie

Benieuwd waar Madagascar over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Madagascar. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Madagascar al heeft ontvangen.

Madagascar trailer

Benieuwd of Madagascar iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Madagascar jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Madagascar kunt kijken!