Madalena (2021)

Madalena

85 minuten 2021
Een geknakt lichaam in een wit jurkje, levenloos in een ritselend sojaveld. Luziane, de hostess van een discotheek, klopt bij haar huisje aan om geld op te halen. De rijke Cristiano inspecteert de uitgestrekte sojavelden in opdracht van zijn veeleisende vader. Transvrouw Bianca en haar vriendinnen verdelen Madalena’s spullen en halen herinneringen op.

Regisseur Madalena

Onbekend

Schrijvers Madalena

Onbekend

Cast Madalena

Natália Mazarim
Rafael de Bona
Pamella Yule

Madalena

Wil jij weten waar Madalena op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Madalena draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Madalena informatie

Benieuwd waar Madalena over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Madalena. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Madalena al heeft ontvangen.

Madalena trailer

Benieuwd of Madalena iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Madalena jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Madalena kunt kijken!