https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/159014-7c60fa4d7c7538c55c4c8ec895ef255ebeb4dd67/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Made in Italy (2020)

AL Grof taalgebruik
Een eigenzinnige kunstenaar en zijn van hem vervreemde zoon reizen naar Italië om het huis dat ze van hun overleden echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen.

Made in Italy

AL Grof taalgebruik
94 minuten 08-10-2020

Recensies Made in Italy

MovieMeter: 2,64

Filmposter Made in Italy

Een eigenzinnige kunstenaar en zijn van hem vervreemde zoon reizen naar Italië om het huis dat ze van hun overleden echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen.

De hartverwarmende comedy Made in Italy vertelt het verhaal van de eigenzinnige Londense kunstenaar Robert (Liam Neeson) die met zijn van hem vervreemde zoon Jack (Michaél Richardson) afreist naar Toscane om het huis dat ze van hun echtgenote en moeder hebben geërfd te verkopen. Tot hun teleurstelling treffen ze de eens zo schitterende villa compleet verwaarloosd aan. Wanneer de renovaties niet volgens plan verlopen doet dat de toch al gespannen relatie tussen vader en zoon weinig goed. Robert heeft weinig talent voor klussen en zoekt daarom de hulp van enkele kleurrijke locals. Voor Jack lijkt de staat van het huis een weerspiegeling van zijn zoektocht naar herinneringen aan de gelukkige tijd met zijn moeder. Dan ontmoet Jack de levendige Italiaanse kokkin Natalia, die met de gerechten uit haar lokale trattoria zijn lichaam en ziel voedt. Terwijl Robert en Jack het huis in volle glorie herstellen, werken de vader en zoon ook aan hun relatie. En lijkt hun toekomst een verrassende wending te nemen.

Regisseurs Made in Italy

James D'Arcy

James D´Arcy

Schrijvers Made in Italy

James D’Arcy

Cast Made in Italy

Liam Neeson
Lindsay Duncan
Valeria Bilello
Micheál Richardson

Filmagenda van Made in Italy

Made in Italy

Wil jij weten waar Made in Italy op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Made in Italy draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Made in Italy informatie

Benieuwd waar Made in Italy over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Made in Italy. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Made in Italy al heeft ontvangen.

Made in Italy trailer

Benieuwd of Made in Italy iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Made in Italy jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Made in Italy kunt kijken!