Mademoiselle de Joncquières

Mademoiselle de Joncquières

109 minuten 2018
MovieMeter: 3,5
Marquis des Arcis weet de aantrekkelijke weduwe, tevens kluizenaar, Madame de la Pommeraye te verleiden. Wanneer hun relatie op een vreemde manier ten einde komt, beraamt Madame de la Pommeraye een plan om zich te wreken. Ze huurt de jonge prostituee genaamd Mademoiselle de Jonquières in, een vrouw die over een zeldzame schoonheid beschikt.

Geregisseerd door

Emmanuel Mouret

Schrijvers

Emmanuel Mouret

Denis Diderot

Cast

Edouard Baer
Cécile De France
Natalia Dontcheva
Alice Isaaz

Alternatieve titels

Mademoiselle de Joncquières

Lady J

Bioscoopagenda van Mademoiselle de Joncquières

Mademoiselle de Joncquières

Wil jij weten waar Mademoiselle de Joncquières op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mademoiselle de Joncquières draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mademoiselle de Joncquières informatie

Benieuwd waar Mademoiselle de Joncquières over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mademoiselle de Joncquières. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mademoiselle de Joncquières al heeft ontvangen.

Mademoiselle de Joncquières trailer

Benieuwd of Mademoiselle de Joncquières iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mademoiselle de Joncquières jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mademoiselle de Joncquières kunt kijken!