https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200063-c7427174eda612db34c3be59390415b8325e9844/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Madres Paralelas (2022)

Angst Grof taalgebruik
Met Madres Paralelas komt de Spaanse meester Pedro Almodóvar opnieuw met een fascinerende blik op moeders en moederschap.

Madres Paralelas

Angst Grof taalgebruik
120 minuten 10-03-2022

Filmposter Madres Paralelas

Met Madres Paralelas komt de Spaanse meester Pedro Almodóvar opnieuw met een fascinerende blik op moeders en moederschap.

Met Madres Paralelas komt de Spaanse meester Pedro Almodóvar opnieuw met een fascinerende blik op moeders en moederschap. Na het grote succes van het autobiografische Dolor y Gloria maakt Almodóvar vrouwen weer het middelpunt van zijn werk met prachtige rollen van Penélope Cruz en Milena Smit. Twee vrouwen, Janis (Penélope Cruz) en Ana (Milena Smit), bevallen tegelijkertijd in hetzelfde ziekenhuis. Beiden zijn alleenstaand en ongepland zwanger. Janis, van middelbare leeftijd, is blij, maar de jonge Ana is bang en onzeker. De weinige woorden die de vrouwen wisselen, vormen de basis voor een band die hun levens later een beslissende wending zal geven. Terwijl Janis het verleden van haar familie een gezicht probeert te geven, vecht Ana juist om los te komen van haar familie. In Madres Paralelas zien we acteurs als Rossy de Palma en Julieta Serrano terug, die we goed kennen uit eerdere films van de Spaanse meester. De film was de openingsfilm op het Filmfestival van Venetië waar Penelope Cruz werd onderscheiden als Beste Actrice.

Regisseur Madres Paralelas

Pedro Almodóvar

Schrijvers Madres Paralelas

Onbekend

Cast Madres Paralelas

Penélope Cruz
Rossy de Palma
Milena Smit
Aitana Sánchez-Gijón

Filmagenda van Madres Paralelas

Madres Paralelas

Wil jij weten waar Madres Paralelas op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Madres Paralelas draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Madres Paralelas informatie

Benieuwd waar Madres Paralelas over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Madres Paralelas. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Madres Paralelas al heeft ontvangen.

Madres Paralelas trailer

Benieuwd of Madres Paralelas iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Madres Paralelas jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Madres Paralelas kunt kijken!