Maestro

Maestro

81 minuten Komedie 2013
Henry, een jonge acteur die ervan droomt op te treden in 'The Fast and the Furious', krijgt een rol in een film van Cédric Rovere, een superster van de cinema. Hij is gecharmeerd door zijn welwillendheid en daardoor worden gevoelens die tot nog toe voor hem onbekend waren aangewakkerd. Rovere van zijn kant is geïntrigeerd door Henry’s droom en ervaart zijn optreden als een onverwacht geschenk.

Geregisseerd door

Léa Fazer

Schrijvers

Jocelyn Quivrin

Léa Fazer

Cast

Michael Lonsdale
Déborah Francois
Pio Marmaï
Alice Belaïdi

Bioscoopagenda van Maestro

Helaas draait Maestro niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-2013.

Maestro

Wil jij weten waar Maestro op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Maestro draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Maestro informatie

Benieuwd waar Maestro over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Maestro. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Maestro al heeft ontvangen.

Maestro trailer

Benieuwd of Maestro iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Maestro jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Maestro kunt kijken!