Magische Poort (2D) (2021)

Magische Poort (2D)

08-05-2021
De schrijvers van Toy Story en Big Trip komen met een onderwater avontuur voor de hele familie! Davey, een verlegen dolfijn, ontdekt de magische poort die elke vis kan veranderen in wat hij wil zijn. Op een dag wordt de poort misbruikt door de moeralen die gigantisch zijn geworden en van plan zijn het vredige Vissenstad over te nemen. Davey moet zich herenigen met zijn lang verloren gewaande vader om de kracht en macht te krijgen om de moeralen te verslaan, zijn stad te beschermen en de liefde van zijn leven voor zich te winnen.

Regisseur Magische Poort (2D)

Vasiliy Rovenskiy

Schrijvers Magische Poort (2D)

Onbekend

Cast Magische Poort (2D)

Onbekend

Filmagenda van Magische Poort (2D)

Magische Poort (2D)

Wil jij weten waar Magische Poort (2D) op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Magische Poort (2D) draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Magische Poort (2D) informatie

Benieuwd waar Magische Poort (2D) over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Magische Poort (2D). Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Magische Poort (2D) al heeft ontvangen.

Magische Poort (2D) trailer

Benieuwd of Magische Poort (2D) iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Magische Poort (2D) jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Magische Poort (2D) kunt kijken!