Magnolia

Magnolia

180 minuten Drama 1999
Metacritic: 77,1
MovieMeter: 3,85
Rotten Tomatoes 83
Een willekeurige, regenachtige dag in San Fernando Valley (Los Angeles). De levens van een stervende vader, zijn jonge vrouw, een verpleger, een beroemde verloren zoon, een politieagent die wanhopig op zoek is naar liefde, een nieuw en een voormalig wonderkind, een tv-presentator en zijn aan cocaïne verslaafde dochter komen samen in een web van verwikkelingen. Door de speling van het lot, toeval en menselijke interactie kruisen alle paden, een dag om nooit te vergeten.

Geregisseerd door

Paul Thomas Anderson

Schrijvers

Paul Thomas Anderson

Cast

William H. Macy
Julianne Moore
Tom Cruise
Pat Healy
Neil Flynn
Genevieve Zweig
Mark Flanagan

Bioscoopagenda van Magnolia

Helaas draait Magnolia niet meer in de bioscoop. De film ging in premiere op 01-01-1999.

Magnolia

Wil jij weten waar Magnolia op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Magnolia draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Magnolia informatie

Benieuwd waar Magnolia over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Magnolia. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Magnolia al heeft ontvangen.

Magnolia trailer

Benieuwd of Magnolia iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Magnolia jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Magnolia kunt kijken!