Maixabel - Engels ondertiteld (2022)

Maixabel - Engels ondertiteld

115 minuten 27-05-2022
Bekroond Spaans politiek drama over een vrouw die toestemt in een ontmoeting met een van de ETA-leden die haar man hebben vermoord.? In het jaar 2000 werd de man van Maixabel Lasa, Juan María Jaúregui, vermoord door de ETA. Meer dan tien jaar later krijgt ze een ongelooflijk verzoek: een van de mannen die Juan vermoordde wil haar ontmoeten in de Nanclares de la Oca gevangenis in Álava, waar hij zijn straf uitzit nadat hij de banden met de terreurgroep verbroken heeft.? Ondanks haar bedenkingen en haar immense pijn stemt Maixabel Lasa ermee in om oog in oog te staan met degene die een einde maakte aan het leven van de man die sinds haar zestiende haar metgezel was. ‘Iedereen verdient een tweede kans,’ zegt ze als haar wordt gevraagd waarom ze tegenover de moordenaar van haar man gaat zitten.

Regisseur Maixabel - Engels ondertiteld

Onbekend

Schrijvers Maixabel - Engels ondertiteld

Onbekend

Cast Maixabel - Engels ondertiteld

Onbekend

Maixabel - Engels ondertiteld

Wil jij weten waar Maixabel - Engels ondertiteld op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Maixabel - Engels ondertiteld draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Maixabel - Engels ondertiteld informatie

Benieuwd waar Maixabel - Engels ondertiteld over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Maixabel - Engels ondertiteld. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Maixabel - Engels ondertiteld al heeft ontvangen.

Maixabel - Engels ondertiteld trailer

Benieuwd of Maixabel - Engels ondertiteld iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Maixabel - Engels ondertiteld jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Maixabel - Engels ondertiteld kunt kijken!