Little Vera (1987)

Little Vera

110 minuten Drama, Romantiek 1987

Recensies Little Vera

MovieMeter: 3,27
Rotten Tomatoes 100

Filmposter Little Vera

Kleine Vera weigert zich te voegen in de sleur van het hypocriete en weinig opwekkende bestaan van haar ouders. Ze leeft alleen voor het moment en denkt niet aan de toekomst. Het liefst hangt ze uit in lokale kroegen en kleedt ze zich uitdagend. Ze stort zich ongeremd in een liefdesavontuur met een mooie blonde student Sergei. Het verzet waarop Vera bij haar familie stuit is groot. Ze veinst een zwangerschap om met Sergei te kunnen trouwen. Het generatieconflict neemt echter steeds meer pijnlijke en tragische vormen aan.
Filmposter Filmposter Little Vera

Regisseur Little Vera

Vasili Pichul

Schrijvers Little Vera

Mariya Khmelik

Cast Little Vera

Yuriy Nazarov
Natalya Negoda
Andrei Sokolov
Yuri Nazarov
Andrey Sokolov
Lyudmila Zaytseva

Alternatieve titels

Malenkaya Vera

Little Vera

Filmagenda van Little Vera

Little Vera

Wil jij weten waar Little Vera op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Little Vera draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Little Vera informatie

Benieuwd waar Little Vera over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Little Vera. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Little Vera al heeft ontvangen.

Little Vera trailer

Benieuwd of Little Vera iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Little Vera jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Little Vera kunt kijken!