Searchers (2015)

Searchers

94 minuten Drama, Thriller 2015

Recensies Searchers

MovieMeter: 3,5

Filmposter Searchers

Nunavut, rond 1913. Kuanana komt terug van de jacht op kariboes (rendieren). Dan ontdekt hij dat zijn vrouw en dochter zijn ontvoerd en dat de rest van zijn familie is afgeslacht. Zijn vaders 'totemdier', de ijsduiker (een vogelsoort) Kallulik, zet hem op koers om het lot te doen keren en om hem te herenigen met zijn familie.
Filmposter Filmposter Searchers

Regisseurs Searchers

Natar Ungalaaq

Zacharias Kunuk

Schrijvers Searchers

Norman Cohn

Zacharias Kunuk

Cast Searchers

Benjamin Kunuk
Jonah Qunaq
Karen Ivalu
Joey Sarpinak

Alternatieve titels

Maliglutit

Searchers

Searchers

Wil jij weten waar Searchers op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Searchers draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Searchers informatie

Benieuwd waar Searchers over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Searchers. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Searchers al heeft ontvangen.

Searchers trailer

Benieuwd of Searchers iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Searchers jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Searchers kunt kijken!