Malmkrog (2018)

Malmkrog

2018

Recensies Malmkrog

Filmposter Malmkrog

Begin twintigste eeuw. Op het landgoed van de welgestelde grondbezitter Nikolai vertoeven vrienden in zijn gezelschap. Ze verliezen zich in gezelschapsspellen, goed gevulde borden en eindeloze discussies over thema's als de dood, de duivel en ethiek. Naarmate ze met elkaar in dialoog gaan en elk hun standpunt toelicht, worden ook de cultuurverschillen tussen de aanwezigen duidelijk.
Filmposter Filmposter Malmkrog

Regisseur Malmkrog

Cristi Puiu

Schrijvers Malmkrog

Cristi Puiu

Vladimir Solovyov

Cast Malmkrog

Agathe Bosch
Ugo Broussot
Marina Palii
Diana Sakalauskaité

Malmkrog

Wil jij weten waar Malmkrog op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Malmkrog draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Malmkrog informatie

Benieuwd waar Malmkrog over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Malmkrog. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Malmkrog al heeft ontvangen.

Malmkrog trailer

Benieuwd of Malmkrog iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Malmkrog jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Malmkrog kunt kijken!