https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/200577-702b9e35c40298677107aefa6403ffe494210956/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Mamma Boe - op zoek naar thuis (2022)

AL
Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt en een nest begint te bouwen stelt Mamma Boe zichzelf de vraag; wat is een thuis eigenlijk?

Mamma Boe - op zoek naar thuis

AL
63 minuten 17-02-2022

Filmposter Mamma Boe - op zoek naar thuis

Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt en een nest begint te bouwen stelt Mamma Boe zichzelf de vraag; wat is een thuis eigenlijk?

Wanneer Ooievaar, na een lange reis vanuit Zuid-Afrika op de boerderij verschijnt en een nest begint te bouwen stelt Mamma Boe zichtzelf de vraag; wat is een thuis eigenlijk? Hoe weet ze nou zeker dat de weide en boerderij waar ze nu woont ook echt haar thuis is? Wat als er ergens anders iets beters is in deze grote, wijde wereld? Haar beste vriend Kraai worstelt om Mamma Boe te laten zien dat het gras niet groener is aan de overkant - maar dat je soms moet verdwalen om de weg naar huis te vinden…

Bekijk het aanbod van Mamma Boe - op zoek naar thuis

Regisseurs Mamma Boe - op zoek naar thuis

Tomas Tivemark

Christian Ryltenius

Schrijvers Mamma Boe - op zoek naar thuis

Onbekend

Cast Mamma Boe - op zoek naar thuis

Johan Ulveson
Rachel Mohlin
Tiffany Kronlöf

Alternatieve titels

Mamma Boe - op zoek naar thuis

Mamma Mu Hittar Hem

Mamma Boe - op zoek naar thuis

Wil jij weten waar Mamma Boe - op zoek naar thuis op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mamma Boe - op zoek naar thuis draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mamma Boe - op zoek naar thuis informatie

Benieuwd waar Mamma Boe - op zoek naar thuis over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mamma Boe - op zoek naar thuis. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mamma Boe - op zoek naar thuis al heeft ontvangen.

Mamma Boe - op zoek naar thuis trailer

Benieuwd of Mamma Boe - op zoek naar thuis iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mamma Boe - op zoek naar thuis jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mamma Boe - op zoek naar thuis kunt kijken!