Mamma Roma

6 Angst Geweld Grof taalgebruik
102 minuten Drama 1962

Recensies Mamma Roma

MovieMeter: 3,63
Rotten Tomatoes 93

Filmposter Mamma Roma

Anna Magnani, Moeder van Rome, speelt een prostituee van middelbare leeftijd die haar verleden achter zich wil laten en een goed en respectabel leven voor haar zoon wil. Na haar vele jaren op de straat heeft ze genoeg gespaard om een huis en een fruitstalletje te kopen. Ze haalt haar zoon, haar grote trots en geluk, op van het platteland om met haar te leven. Ze heeft alles voor hem over, maar Ettore wil echter noch werken noch studeren, gaat om met de verkeerde mensen en wordt verliefd op een jonge prostituée. Mamma Roma's grootste uitdaging blijkt haar verleden dat haar niet los wil laten.

Bekijk het aanbod van Mamma Roma

Filmposter Filmposter Mamma Roma

Regisseurs Mamma Roma

Pier Paolo Pasolini

Paolo Pasolini

Schrijvers Mamma Roma

Pier Paolo Pasolini

Cast Mamma Roma

Anna Magnani
Ettore Garofolo
Franco Citti
Silvana Corsini

Filmagenda van Mamma Roma

Mamma Roma

Wil jij weten waar Mamma Roma op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Mamma Roma draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Mamma Roma informatie

Benieuwd waar Mamma Roma over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Mamma Roma. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Mamma Roma al heeft ontvangen.

Mamma Roma trailer

Benieuwd of Mamma Roma iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Mamma Roma jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Mamma Roma kunt kijken!