Manakamana (2012)

Manakamana

118 minuten Documentaire 2012

Recensies Manakamana

MovieMeter: 2,78
Metacritic: 86,1
Rotten Tomatoes 96

Filmposter Manakamana

Hoog boven de jungle in Nepal gaan pelgrims op een reis volgens oude tradities. Ze reizen met de kabelbaan om de Manakamana tempel te bereiken om te bidden en offeren. De camera, die nooit de kabelbaan verlaat, wordt vastgesteld op de verschillende passagiers. Ieder shot heeft de lengte van een rit hoog boven de jungle.
Filmposter Filmposter Manakamana

Regisseurs Manakamana

Pacho Velez

Stephanie Spray

Schrijvers Manakamana

Onbekend

Cast Manakamana

Pacho Velez
Stephanie Spray
Chabbi Lal Gandharba
Anish Gandharba
Bindu Gayek
Narayan Gayek

Filmagenda van Manakamana

Manakamana

Wil jij weten waar Manakamana op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Manakamana draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Manakamana informatie

Benieuwd waar Manakamana over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Manakamana. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Manakamana al heeft ontvangen.

Manakamana trailer

Benieuwd of Manakamana iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Manakamana jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Manakamana kunt kijken!