https://filmfeed.tera.nl/api/images/download/112897-09b0ddcd2f458935c7b79de2eb3f1222a22fc616/{maxWidth}x{maxHeight}.(jpg|png)

Shoplifters (2018)

12 Seks Grof taalgebruik
Een onverwachte gebeurtenis brengt heel veel teweeg in de gezellige en gelukkige winkeldiefstal-familie.

Shoplifters

12 Seks Grof taalgebruik
120 minuten Drama 13-12-2018

Recensies Shoplifters

Metacritic: 93,1
MovieMeter: 3,88

Filmposter Shoplifters

Een onverwachte gebeurtenis brengt heel veel teweeg in de gezellige en gelukkige winkeldiefstal-familie.

Als Osamu en zijn zoon na hun zoveelste winkeldiefstal weer onderweg naar huis zijn, komen ze buiten in de kou een verloren klein meisje tegen. Als blijkt dat ze van huis is weggelopen, neemt Osamu haar mee naar huis, waar ze al snel wordt opgenomen in het hechte gezin. Hoewel de familie arm is en ze net genoeg verdienen door te stelen, hebben ze een gelukkig leven samen. Tot een onverwachte gebeurtenis verborgen geheimen blootlegt en de familiebanden hevig op de proef worden gesteld.

Regisseurs Shoplifters

Hirokazu Koreeda

Kore-Eda Hirokazu

Schrijvers Shoplifters

Hirokazu Koreeda

Cast Shoplifters

Lily Franky
Miyu Sasaki
Sakura Ando
Mayu Matsuoka
Kirin Kiki

Alternatieve titels

Shoplifters

Manbiki Kazoku

Filmagenda van Shoplifters

Shoplifters

Wil jij weten waar Shoplifters op dit moment draait? Bij MrMovie kun jij in één oogopslag zien waar Shoplifters draait en waar je de film het snelst kunt gaan bekijken. Alle tijden van de bioscopen staan vermeld. Lekker gemakkelijk en eenvoudig!

Shoplifters informatie

Benieuwd waar Shoplifters over gaat? Op deze pagina vind je alle praktische informatie over Shoplifters. Je vindt informatie over hoelang de film duurt en welke recensies Shoplifters al heeft ontvangen.

Shoplifters trailer

Benieuwd of Shoplifters iets voor jou is? Bekijk dan de trailer! Zo kun je gemakkelijk zien of de Shoplifters jou aanspreekt. Op MrMovie zie je alle trailers van de films die in jouw bioscoop draaien. Overtuigd? Bekijk dan waar en hoelaat jij Shoplifters kunt kijken!